Sneller je huis verkopen? Dit zijn onze verkooptips!

Hier lees je een artikel met tips over hoe jij sneller je huis kan verkopen

’Wel doen? Of toch niet doen?’ Het verkopen van een woning gaat soms gepaard met de nodige paniekaanvallen en angstzweet🥵💦. Ergens logisch, maar met de juiste begeleiding ook weer niet nodig. Je huis verkopen kan namelijk ook heel tof en leuk zijn! Met onderstaande tips maak je in ieder geval een goede start.

De vijf verkooptips op een rijtje om je huis sneller te verkopen

  1. Geef je huidige huis de nodige liefde en aandacht en fris de boel op (wit en licht is altijd goed)
  2. Vergeet ook de openbare ruimtes en buiten niet. Heb je een balkon, dakterras of een tuin? Ook deze mogen weer even lekker opgeknapt worden!
  3. Zorg voor goede woningfotografie en dat jouw huis op een zo mooi (en toch realistisch) mogelijke manier wordt gepresenteerd
  4. Ben je van plan om grote investeringen te doen zodat je jouw huis voor een betere prijs kunt verkopen? Denk goed na over wat hierin juist wel of geen slimme investeringen zijn. Een keuken is bijvoorbeeld enorm smaakgevoelig. Schilderwerk kan daarentegen nooit kwaad!
  5. Schakel een ervaren makelaar in die echt bij jou past, een goede strategie kent en je daarnaast de juiste tijd en aandacht geeft tijdens de begeleiding van dit spannende proces. Kies uiteraard een makelaar die ook de juiste online kanalen inzet om jouw huis te presenteren.

Even over verder kletsen? Bel ons gerust!