Bemiddeling bij verkoop van woningen

Je hebt het besluit genomen om je huis te verkopen. Maar hoe nu verder? Tijdens de verkoop komt er veel op je af. Je bent daarom op zoek naar oprechte deskundigheid en heldere communicatie. Een partij die de markt kent en scherp onderhandelt. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je helpen om jouw wensen en behoeften concreet te maken. Wij kennen jouw lokale situatie en weten precies wat er bij de verkoop van een huis komt kijken.

Het verkopen van je woning

Het verkopen van een huis is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Wetgeving, belastingen en andere maatschappelijke ontwikkelingen vereisen een steeds grotere kennis en kunde. Als gevolg daarvan hebben wij inmiddels jaren geleden besloten ons te specialiseren in de markt van bestaande woonhuizen.

Wij richten ons graag op alle ins en outs die spelen rondom de verkoop van jouw eigen woning. Met onze jarenlange ervaring halen we samen het meeste uit jouw verkoop. We wijzen je op gebreken en valkuilen, zodat je niet voor onvoorziene kosten of omstandigheden komt te staan.

Heb je bepaalde vragen of interesse in een adviesgesprek met een van onze makelaars? Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan, wij vertellen je graag over onze werkwijze.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Aarzel niet, wij zijn je graag van dienst!

Bel ons op telefoonnummer (0341) 421 514, stuur een e-mail naar info@stijkel.nl of: