Bemiddeling bij aankoop van woningen

Het kopen van een woning is een van de meest waardevolle aankopen in je leven. Tijdens het koopproces komen er veel zaken op je af en moet je in korte tijd vele belangrijke beslissingen maken. Je bent daarom op zoek naar oprechte deskundigheid en heldere communicatie. Met onze persoonlijke aandacht begeleiden wij jou bij het zoeken, bezichtigen en kopen van een passende woning.

Kopen van een woning

De aankoop van een woning vraagt een grootse financiële investering en brengt daarnaast vaak de nodige vragen en emoties met zich mee. Voldoet de woning wel volledig aan mijn wensen? Is het een juiste investering? Zijn er geen onvoorziene omstandigheden of juridische verrassingen? Met onze persoonlijke aandacht en jarenlange deskundigheid kunnen wij veel problemen en stress voorkomen.

Daarnaast letten wij op allerlei zaken waaronder de bouwkundige toestand, bestemming en te verwachten kosten op korte termijn. Wij letten op jouw belangen en geven antwoord op al jouw vragen. Samen wordt het aankopen van jouw toekomstige woning aanzienlijk leuker en eenvoudiger.

Vraag jij je af welke stappen je moet ondernemen en wat je allemaal moet regelen voor het kopen van een woning? Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan, wij vertellen je graag over onze werkwijze.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Aarzel niet, wij zijn je graag van dienst!

Bel ons op telefoonnummer (0341) 421 514, stuur een e-mail naar info@stijkel.nl of: