Makelaardij is mensenwerk

Voor een goed eindresultaat is de ‘klik’ tussen opdrachtgever en makelaar van groot belang: Hoe werkt de makelaar, hoe zijn de contacten tijdens het gehele proces en krijg je wel voldoende aandacht? Wie kunnen we daar beter over laten vertellen dan een aantal van onze opdrachtgevers. Lees onderstaande referenties en trek je conclusie.

Het contact was prima. We werden tijdens de verkoop van ons huis van alles op de hoogte gehouden,konden altijd terecht voor vragen. Kwamen alle afspraken heel goed na.

Top makelaar.

We hadden een heel goed gevoel bij deze makelaar en dat is ook gebleken tijdens de hele procedure van de verkoop van ons huis.TOP. We zouden deze makelaar zeker aanbevelen bij anderen.

Cijfer Funda: 9

Harderwijk

We hebben erg prettig contact gehad en zaken waren snel geregeld, top! We zouden stijkel zeker aanraden aan andere woningzoekenden of verkopers.

Cijfer op funda: 8,8

Harderwijk, 11 januari 2019

Wij zijn zeer tevreden en happy met makelaarskantoor Stijkel. Enkele steekwoorden zijn, deskundig, meedenkend, professioneel en vertrouwen. Hartelijk dank voor jullie hulp bij de verkoop van de Tabaksweg 6 te Harderwijk.

Harderwijk, 16-11-2018

In februari 2018 contact opgenomen met onze makelaar en uitgelegd wat onze wensen waren. Vanaf het eerste moment was er een goed samenspel en werd er serieus gekeken naar onze mogelijkheden. Na een aantal bezichtigingen is het een tijdje rustig geweest, tot we in juni optie kregen dat er een appartement vrijkwam aan de Maltezerlaan. Door snelle actie van onze makelaar vond op korte termijn een bezichtiging plaats en met resultaat afgerond, dat we dit object konden kopen. Dankzij goede begeleiding zowel bij de aankoop als de verkoop van onze eigen woning kunnen met zeer veel tevredenheid terugzien op het goede, begeleidende werk van deze makelaar.

Cijfer op Funda: 9,0

Harderwijk, 5 september 2018

Deskundige makelaar die erg is begaan met verkoop woning en alles in werking zet om woning zo snel mogelijk te verkopen.

Cijfer op Funda: 8,5

Harderwijk, 29 maart 2017

Persoonlijke benadering, ruimte voor overleg over prijstelling, alles in een prijs dus geen bijkomende kosten en groot enthousiasme en inzet.

Cijfer op Funda: 10 (!!)

Harderwijk, 23 februari 2017

Zowel bij aankoop als verkoop hebben wij ‘Stijkel uw Makelaars’ ingeschakeld. Daar hebben wij geen spijt van gehad! Onze eigen woning was heel snel verkocht, mede dankzij de tips die Marieke heeft gegeven en de prachtige foto’s van de fotograaf die Stijkel inschakelt. We ontvingen een luxe, complete brochure, inclusief uitgebreide teksten en informatie. De benodigde informatielijsten werden nauwkeurig samen doorgenomen. Bij vragen of onzekerheden konden wij altijd contact opnemen en werden wij door Henriëtte of Marieke keurig en duidelijk geïnformeerd en/of gerustgesteld ;-).

Dat laatste was vooral nodig bij het spannende aankoopproces van onze nieuwe woning!

Beide koopaktes zijn inmiddels getekend, nu is het wachten op de overdrachten bij de notaris. Ook tot die tijd mogen wij nog steeds onze vragen kwijt bij Henriëtte en Marieke. Top dames, bedankt!

Cijfer op Funda: 9,0

Harderwijk, 11 juli 2017

Beoordelingen op Funda

  • Verkoop gemiddelde  9,3

  • Deskundigheid  9,3

  • Prijs / kwaliteit  9,2

  • Lokale marktkennis  9,5

  • Service en begeleiding  9,5

Lees ook de persoonlijke beoordelingen op Funda.

Je mening graag

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in je ervaring met ons. Deel deze middels het onderstaande formulier.

Mogen wij je naam vermelden (uiteraard zonder nadere gegevens)?: *
Vindt je het goed dat wij bij je bericht een foto plaatsen van de woning (zonder adres)?: *

Hartelijk dank voor het schrijven van je referentie!

Kom ook wonen in
Harderwijk en omgeving