Onze nieuwe ‘shiny’, lieve, enthousiaste én tikkeltje pittige collega Mariska!

Hecht team makelaarskantoor Stijkel

Ben jij klaar voor een dosis enthousiasme, pit en professionaliteit? Maak dan kennis met Mariska Sterken, ‘onze’ nieuwste aanwinst op kantoor. Met haar sprankelende persoonlijkheid en tomeloze energie staat Mariska te popelen om jouw vastgoedavontuur tot een glansrijk succes te maken. Maarre… Wie is Mariska en waar komt zo ‘zo ineens’ vandaan?

Mensen en makelaardij; magische combi

De wereld van cijfers en hypotheken wekte de interesse van Mariska. Met een achtergrond in financiële boekhouding en commerciële economie, rolde ze het hypotheekvak in. Maar voor Mariska is vastgoed meer dan alleen getallen en transacties; het is mensenwerk. En dat is wat ze wel een beetje miste. Vaker de deur uit gaan en meer persoonlijk contact. Nu mag ze – als geboren mensenmens – bij ons in de makelaardij fladderen. Gedreven door persoonlijk contact en de kunst van het thuis maken. Wat voor haar niet onbekend is na verschillende verhuizingen en verbouwingen #handigdatzeis!

Geen onbekende

Mariska is geen onbekende voor ons. Ze is de ‘eetclub vriendin’ van Marieke’s broertje Rogier en zijn vrouw Geke (eigenaresse van Fuego, dat restaurant met die veel te lekkere tapas en cocktails). En da’s ook wel haar hobby: lekker lang tafelen en borrelen. En als we naar ons kantoor kijken, kunnen we dan ook wel stellen: soort zoek soort ;).

Powerrrr!

Afijn, we hebben al gemerkt dat Mariska een flinke dosis creativiteit en power met dit mee brengt. Ze helpt met moderniseren van onze processen en systemen en zit vol ideeën. Wij zijn nu al blij! Verder is deze blondine moeder van kindjes Robyn en Max. En in het weekend? Dan is er een grote kans dat je Mariska op de dansvloer tegenkomt. Haar ‘ietwat foute’ muzieksmaak mag je raden of aan d’r vragen ;)!

Maar vergis je niet, achter die roze glitterlaag schuilt een gedreven professional die de uitdagingen van het vak niet onderschat. Wij zijn nu al blij met je, Mariska. Welkom bij ons teampje!

Wil je Mariska welkom heten? Leuk! Laat een gezellige reactie achter! ✨🏡💼Samenwerken met makelaarskantoor Stijkel

Maak gerust een afspraak voor een kop koffie of bel via 0341 421514.  We hopen dat je je bij ons thuis voelt. Wees welkom!