Makelaarskantoor Stijkel verhuist! Kom je snel een kop koffie doen op ‘t nieuwe adres?

Ook makelaars verhuizen weleens. Dit keer is Marieke Stijkel zelf aan de beurt om met haar kantoor - en woning - te vertrekken naar een andere plek. Het nieuwe adres van Makelaarskantoor Stijkel is de Diepegracht 5 en je bent van harte welkom om Marieke en Gerda daar vanaf 20 juni te bezoeken.

Het klopte niet meer

Een enorme bedrijfsruimte met verschillende vergaderruimtes en ‘slechts’ twee medewerkers. ‘Een beetje overdreven en niet helemaal passend meer’, vond eigenaresse Marieke. Ze besluit daarom villa Weiburg te verlaten voor een kersvers kantoor. Naast dat het hier om een zakelijke verhuizing gaat, verhuizen ook man (Sander van Nijhuis) en kids Twan en Sep mee naar de Diepegracht. Dit nieuwe pand heeft naast een mooi kantoor ook een prachtige woonruimte. De verhuizing vindt 17 juni plaats. Wil je vanaf dan Marieke en Gerda bezoeken voor een kop koffie en het bespreken van jouw eigen verhuisplannen? Zeker doen!

Een nieuw team en een nieuwe manier van werken

Waar team Stijkel voorheen bestond uit vijf collega’s, bestaat het nu uit Marieke Stijkel en haar binnendienst collega Gerda Dooijeweerd. Marieke is de makelaar van het kantoor en daarom zelf veel onderweg naar klanten. Ook is ze bij alle bezichtigingen van huizen aanwezig om met geïnteresseerde kopers een woning te bekijken. Veel buiten de deur dus. Gerda is aanwezig op kantoor om (ver)kopers te informeren, verkoopbrochures op te maken en binnenkomend mailverkeer te verwerken. Daar hebben de dames niet zoveel kantoorruimte voor nodig als ze in villa Weiburg hadden. Tijd voor wat nieuws, 500 meter verderop en op 1 minuut lopen van het centrum en het Wolderwijd. Vervelend zo’n nieuwe plek ;).

Dankbaar en enthousiast over hoe de zaken lopen

Marieke kijkt enorm uit naar het werken vanaf een nieuwe locatie. Zo wil ze één en ander wat flexibeler inrichten. ‘‘Het is voor verkopers heel fijn als ik bij hen thuis ben om hun verkoopplannen door te spreken. Dat hoeft niet op kantoor. Daarnaast kan de telefoon prima doorgeschakeld worden zodat Gerda en ik ook vanuit huis goed bereikbaar zijn. Van deze flexibelere manier van werken krijgen we allebei een goed gevoel en energie. Ik ben verder super dankbaar en enthousiast over hoe de zaken momenteel verlopen en vind het fantastisch dat mensen ons na die 50 jaar in ‘t vak nog altijd weten te vinden. Hopelijk ook op ons nieuwe adres!’’, aldus Marieke.

Ben jij ook toe aan een verhuizing of wil je gewoon eens doorpraten over de mogelijkheden en de woningmarkt?

 Marieke en Gerda helpen je daar heel graag bij. Je bent van harte welkom aan de Diepegracht 5 vanaf 20 juni. We raden je wel aan om van tevoren even te bellen, voor je het weet ‘timmeren we aan de weg’ in de buitendienst 😉