Kennismaken met Makelaarskantoor Stijkel

Hecht team makelaarskantoor Stijkel

Wie is het gezicht achter makelaarskantoor Stijkel en wat mag je eigenlijk verwachten in samenwerking met ons? In dit artikel maak je op een persoonlijke manier kennis met Marieke Stijkel, weet je waarmee we je helpen en hoe we dit aanpakken. 

Een hecht team

Makelaarskantoor Stijkel is een makelaarskantoor vlakbij het centrum van Harderwijk waar inmiddels ruim 50 (!) jaar met een flinke dosis enthousiasme en kundigheid wordt gemakeld. Met een klein maar hecht team, zorgt eigenaresse Marieke Stijkel ervoor dat iedere verkoper zich gedurende het hele verkoopproces 100% ontzorgd en gesteund voelt. En na een halve eeuw makelaardij en honderden gelukkige opdrachtgevers verder, kunnen we stellen dat het verkopen van huizen in Harderwijk en omgeving, Marieke behoorlijk goed af gaat!

Over Marieke Stijkel

Marieke Stijkel is de partner van Sander van Nijhuis, moeder van zoons Twan en Sep en viervoeter Chef. Daarnaast is ze de trotse eigenaresse van Makelaarskantoor Stijkel. De plek waar ze al meer dan 20 jaar met veel passie mag werken en waarvan zij in 2007 officieel eigenaar werd. Marieke nam het kantoor met liefde over van haar ouders Henk en Janneke, die weer via oprichter (opa) Stijkel besmet raakte met het huizenvirus. Je kan je dus wel voorstellen dat het makelaarsbloed rijkelijk door Marieke’s lijf stroomt.

Kennismaken Marieke Stijkel

Recht-door-zee

Marieke is een vrouw die écht passie heeft voor haar vak en dit weet ze duidelijk te verwoorden. ‘‘Mensen vragen me weleens: ‘Wat vind je zo leuk aan het vak?’ Dan denk ik: ‘wat niet?’ De huizenmarkt is altijd in beweging en vooral in deze tijden weet je één ding zeker: vervelen doen we ons niet. In de huidige overspannen woningmarkt, vind ik het belangrijk om zowel de verkopers als de kopers van A tot Z te begeleiden. We hebben het vaak over enorme bedragen en van de termen in makelaarsland begint het bij de meeste verkopers direct te duizelen. Daarom zijn wij er voor je. Ik, Marieke, ben ‘redelijk’ recht-door-zee en ik ga het niet moeilijker maken dan het is. Ik beloof dat ik je met mijn kennis en ervaring altijd zal voorzien van het allerbeste advies. Maar, in deze gekke markt is niemand 100% zeker van zijn zaak dus we gaan ook niet doen alsof. Wat we wel kunnen, is zorgen dat het (ver)kopen van je huis een zorgeloze en succesvolle zaak wordt!’’

Wat mag je verwachten als je gaat samenwerken met ons?

 • Goudeerlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent. Marieke verplaatst zich altijd in haar klanten en handelt vanuit de gedachte: ‘Hoe zou ik het zelf willen?’
 • Een professionele én persoonlijke aanpak. Je bent voor ons absoluut geen nummer;
 • Up-to-date kennis van de lokale huizenmarkt;
 • Toegang tot een zeer waardevol netwerk dat in 50 jaar is opgebouwd;
 • Een volledige ontzorging gedurende de verkoop van jouw huis;
 • Enthousiasme van een hecht en hardwerkend Stijkel-team;
 • Geen gedoe met ingewikkelde woningmarkt-termen en financiële administratie;
 • Een bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) aangesloten kantoor;
 • Een intensieve, prettige samenwerking waarbij we altijd naar het allerbeste resultaat streven!

Waarvoor kan je bij ons terecht?

 • De verkoop van een woning
 • De aankoop van een woning
 • Taxatie 
 • Gratis waardebepaling

Ben je op zoek naar een sparringspartner bij wie je tijdens de gehele verkoop van je huis terecht kan? Laten we dan eens kijken of er een klik is tussen ons.

Samenwerken met makelaarskantoor Stijkel

Maak gerust een afspraak voor een kop koffie of bel via 0341 421514.  We hopen dat je je bij ons thuis voelt. Wees welkom!