Huis kopen in Harderwijk?

Huis kopen in Harderwijk

Wil jij graag een huis kopen in Harderwijk? Goede keuze! Harderwijk is een prachtige, pittoreske Hanzestad op de Veluwe en heeft eigenlijk voor iedereen wat te bieden. Een historische binnenstad, culinair eten op de Vischmarkt, een gezellige boulevard mét stadsstrand, het Leuvenumse bos en de Zandverstuiving om de hoek en onwijs veel mooie winkels en boetiekjes. In deze blog lees je alles wat je wilt weten als je van plan bent een huis te kopen in Harderwijk!

Huis kopen in Harderwijk

Er zijn verschillende buurten waar je heerlijk kunt wonen in Harderwijk. Voor gezinnen is het door de vele speeltuinen geweldig wonen op het Waterfront of in Drielanden. Aan het Wolderwijd bevinden zich verschillende appartementencomplexen waar ouderen met fraai uitzicht genieten van hun ‘oude dag’. De liefhebbers van een beetje reuring en gezelligheid kunnen hun ei kwijt in het centrum en de rustzoekers wonen graag in Hierden. Benieuwd welke buurten er allemaal zijn in Harderwijk?

We sommen ze even voor je op:

  • Drielanden
  • Stadsdennen
  • Waterfront
  • Centrum
  • Stadsweiden
  • Tweelingstad
  • Frankrijk
  • Hierden

Wonen in Hierden

Wat te doen in Harderwijk?

Ben je gek op cultuur? Geniet dan van een stadswandeling en waan je in de rijke geschiedenis van deze Vissersstad. Voor de modeliefhebbers is het heerlijk shoppen in Harderwijk om tussendoor te genieten van een lekkere cappuccino – met voortreffelijk smakende huisgemaakt koek – bij Luigi’s op het marktplein. Voor een culinair hoogstandje is het een must aan te schuiven op de Vischmarkt en je te laten verwennen door verschillende sterrenkoks. Wordt het toch gezellig thuis borrelen? Loop dan even binnen bij de Zuivelhoeve voor smaakvolle kaasjes, verse noten en volle wijnen.

Als je toe bent aan rust en ruimte, is de prachtige Zandverstuiving – een stukje woestijn op de Veluwe – 100% de moeite waard om fijn te wandelen.

Zandverstuiving Harderwijk

Zandverstuiving Harderwijk. Een stukje woestijn op de Veluwe!

De boulevard van Harderwijk

De boulevard in Harderwijk heeft veel meer te bieden dan een bezoekje aan Dolfinarium. Je kan er heerlijk dineren aan het water met schitterend uitzicht op het Wolderwijd waarbij je aan de overkant zelfs Zeewolde ziet liggen. Naast verschillende restaurants zoals Monopole, Bella Ciao (Italiaans), Mamta (Indiaas) en meer, kan je de stad echt niet verlaten zonder een beroemd visje bij Dries van den Berg te hebben geproefd! Waar ga jij voor?

Boulevard Harderwijk

De boulevard van Harderwijk

Harderwijk is een gezellige Visserstad op de Veluwe en heeft voor ieder wat wils. Benieuwd naar nog meer leuke activiteiten en evenementen? Via Heerlijk Harderwijk vind je alles wat je zoekt.

Heb jij een bepaalde buurt op ‘t oog waar je enorm graag zou willen wonen? Bel ons gerust voor advies en informatie. Daarnaast kan je via onze zoekopdracht-functie ook een alert instellen met jouw woningidealen. Dan nemen we contact op wanneer het huis van jouw dromen in de verkoop komt!

Heb jij koopplannen in Harderwijk? Je weet ons te vinden!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Aarzel niet, wij zijn je graag van dienst!

Bel ons op telefoonnummer (0341) 421 514, stuur een e-mail naar info@stijkel.nl of: